OFFICIEEL: Butez heeft zijn zin gekregen, Antwerp breekt contract van doelman open

OFFICIEEL: Butez heeft zijn zin gekregen, Antwerp breekt contract van doelman open

26-08-2022 17:48
4

Het huwelijk tussen Royal Antwerp FC en Jean Butez blijft voorlopig verder duren. Beide partijen hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe verbintenis, die de Franse doelman nog vier jaar aan boord houdt op de Bosuil.

Via haar officiële kanalen kondigt Antwerp de contractverlenging van Butez aan. De sluitpost blijft nu tot medio 2026 bij de club, iets waar hij zelf hard op aandrong de voorbije weken. De onderhandelingen leken in eerste instantie vrij stroef te verlopen, maar uiteindelijk heeft Marc Overmars zijn doelman dan toch gelukkig gemaakt. Antwerp benadrukt op haar website dat Butez zo 'beloond wordt voor zijn uitstekende prestaties'.

Die woorden zijn zeker niet overdreven, want Butez heeft zich in zijn derde jaar op de Bosuil opgeworpen tot één van de ware steunpilaren. Vorig seizoen kreeg hij van de supporters al de onderscheiding voor 'Speler van het Jaar' uitgereikt. Die lijn heeft Butez in dit prille seizoen volledig doorgetrokken. In liefst zes van de tien officiële wedstrijden die Antwerp tot dusver betwistte, hield de Fransman zijn netten schoon.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie