Champions League-rel rond Bayern München en Barcelona door 'respectloze' Kahn

Champions League-rel rond Bayern München en Barcelona door 'respectloze' Kahn

26-08-2022 13:27
3

De Champions League moet nog beginnen, maar het eerste relletje is al een feit. In Spanje is men boos op Bayern München-baas Oliver Kahn.

Bayern München werd bij de loting in Istanbul gekoppeld aan FC Barcelona. Toen de camera zich op Kahn richtte, zagen de kijkers hem grijnzen. Brutaal en respectloos, vindt men in Spanje. 'Kahn spot met Barça. Bij een loting zou respect de norm moeten zijn', schrijft Diario Sport.

Kahn is zich van geen kwaad bewust. "Dit komt voor mij volledig uit de lucht vallen", reageert hij tegenover BILD. "Robert Lewandowski heeft ons een paar weken geleden verlaten voor Barcelona, nu brengt het lot ons weer bij elkaar in de Champions League. Dáár lachte ik om. Ik heb het grootste respect voor Robert en Barcelona."

De groep van Bayern München en FC Barcelona bestaat verder uit Internazionale en Viktoria Plzen. Kahn: "De wedstrijden tussen Bayern en Barça zullen een feest zijn voor alle voetbalfans." In augustus 2020 vernederde Bayern Barcelona door met 2-8 te winnen.