'Asensio aangeboden bij Manchester United: Real Madrid wil 30 miljoen euro'

'Asensio aangeboden bij Manchester United: Real Madrid wil 30 miljoen euro'

26-08-2022 08:31
4

Marco Asensio hoopt in de laatste week voor de transferdeadline nog te vertrekken bij Real Madrid. De 26-jarige aanvaller wil meer aan spelen toekomen en is aangeboden bij Manchester United, meldt The Telegraph.

Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti erkent dat Asensio een transferwens heeft. "Marco bekijkt of hij kan vertrekken", stelt de Italiaan. "Maar als hij blijft, dan is hij vanaf september weer honderd procent onze speler."

De 29-voudig Spaans international, die een Nederlandse moeder heeft, speelt sinds 2015 voor de Koninklijke, dat hem overnam van Real Mallorca. Hij stond lang te boek als een grote belofte, maar na een gescheurde kruisband die hem in het seizoen 2019/2020 aan de kant hield, heeft hij geen basisplaats weten te bemachtigen. Met het oog op het WK in Qatar overweegt Asensio daarom om zijn geluk elders te beproeven.

De linkspoot, die op alle posities voorin uit de voeten kan, mag voor dertig miljoen euro vertrekken. Zijn contract loopt nog één jaar door in het Estadio Santiago Bernabéu. Hij is aangeboden bij Manchester United, maar volgens The Telegraph is het op dit moment onwaarschijnlijk dat de Engelse topclub een bod uitbrengt. The Mancunians richten de pijlen op Antony, terwijl Cody Gakpo ook nog in beeld is.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie