OFFICIEEL: De Sart maakt het seizoen niet niet af bij Antwerp, maar bij RWDM

OFFICIEEL: De Sart maakt het seizoen niet niet af bij Antwerp, maar bij RWDM

26-08-2022 07:31 Laatste update: 26-08-2022 07:31
10

Royal Antwerp FC kende al een bijzonder drukke transferperiode, maar is nog niet klaar. Het hoopt nog versterkingen te kunnen vinden én moet afscheid nemen van enkele overbodige pionnen. Voor Alexis De Sart lijkt het al een oplossing gevonden te hebben.

Na een uitleenbeurt aan Oud-Heverlee Leuven, waar hij geen basisplaats wist te bemachtigen, keerde De Sart deze zomer terug naar Antwerp. Hij kreeg al snel te horen te mogen vertrekken en werd richting de B-kern gestuurd. Na enkele weken zoeken heeft hij nu een oplossing gevonden in de Challenger Pro League.

Bij La Dernière Heure weet men namelijk dat RWDM interesse toont in de middenvelder. De Brusselse club gaat dit seizoen vol voor promotie naar de Jupiler Pro League en kan nog wat extra versterking gebruiken. Dat moet De Sart gaan worden.

Voor de nu 25-jarige De Sart komt er zo een einde aan zijn Antwerp-verhaal. Hij werd in de zomer van 2019 overgenomen van STVV, maar wist nooit helemaal door te breken. In totaal kwam hij 42 keer uit voor The Great Old.

Update: De deal is rond. Royal Antwerp FC kondigde aan dat het De Sart een jaartje op huurbasis naar RWDM stuurt. De club uit Brussel wist ook een aankoopoptie te versieren. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie