'Mpoku sprak al met bestuur van Standard over terugkeer'

'Mpoku sprak al met bestuur van Standard over terugkeer'

25-08-2022 11:00 Laatste update: 28-08-2022 19:44
11

Paul-José Mpoku kondigde woensdag aan dat hij zijn contract bij Konyaspor verbrak. Dat maakt Mpoku nu een transfervrije speler en klaar voor een nieuw avontuur, zo liet hij weten in een interview met La Dernière Heure.

"Ik heb wat contacten in het buitenland gehad en wil me richten op een plek waar mijn vrouw en zoon zich goed zullen voelen", liet Mpoku optekenen. "Ik heb ook contacten gehad met een Belgische club. Mijn makelaar Stijn Francis is benaderd en er hebben onlangs gesprekken plaatsgevonden", zo citeerde de Waalse krant Mpoku.

Om welke club het gaat, is niet duidelijk. Toen hem gevraagd werd of hij openstaat voor een terugkeer naar Standard, zei Mpoku: "Iedereen weet dat ik nog steeds mijn huis vlakbij het stadion heb. Mijn verbondenheid met de club is niet veranderd. Als de huidige directie me nodig vindt, zal mijn deur altijd openstaan."

Update: Volgens La Dernière Heure werd Mpoku ook aangeboden bij Standard en sprak de dertigjarige aanvallende middenvelder al met het bestuur van de Rouches. Een aanbod kwam er nog niet, maar daar kan verandering in komen. Standard blijft alvast zoeken naar versterking en kan een extra kracht op het middenveld wel ge bruiken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie