Mazzu sust El Hadj bij Anderlecht: Hij zal snel weer bij de groep aansluiten

Mazzu sust El Hadj bij Anderlecht: "Hij zal snel weer bij de groep aansluiten"

24-08-2022 17:34
5

De ophef nadat Anouar Ait El Hadj naar de B-kern werd gestuurd bij RSC Anderlecht lijkt alweer te gaan liggen. Felice Mazzu predikte rust op de persconferentie in de aanloop naar de Europa-wedstrijd donderdag. 

El Hadj werd afgelopen week naar de B-kern gestuurd omdat hij naar verluidt weigerde mee te spelen met de beloften. Hij beide reeds zijn excuses aan op sociale media en daarmee lijkt de storm te gaan liggen. 

Coach Mazzu kwam nadien woensdag zelf met rustgevende woorden op de persconferentie voor de terugwedstrijd in de Conference League. "Hij heeft het nu even moeilijk, de beslissing is genomen in het belang van de groep, dat altijd zal primeren.We gaan er alles aan doen om Anouar te helpen", citeerde Het Laatste Nieuws hem.

El Hadj meldde zelf dat hij met opgeheven woord zich gaat overgeven aan paars-wit, of het nu in de A- of de B-kern is. Mazzu sprak die zelfde verzoenende woorden: "Anouar heeft een uitstekende attitude en is een goeie gast. Hij zal snel weer bij de groep aansluiten.”