'Manchester United goed op weg voor Antony, Ronaldo komt niet weg'

'Manchester United goed op weg voor Antony, Ronaldo komt niet weg'

24-08-2022 17:00 Laatste update: 18:08
7

Het toonaangevende The Athletic is woensdag met een transferupdate over Manchester United gekomen. De mogelijke komst van Antony wordt besproken, terwijl Cristiano Ronaldo niet weg lijkt te komen.

Manchester United, Ajax en Antony hebben hun posities ingenomen: de Braziliaan maakt dolgraag de overstap naar Old Trafford en haakte afgelopen zondag niet voor niets af voor het uitduel met Sparta (0-1), maar Manchester United heeft nog geen nieuw bod neergelegd in Amsterdam. Ajax wil 100 miljoen euro en is in afwachting van een bericht uit Engeland.

The Athletic herhaalt het mogelijke transfercompromis van 94 miljoen dat eerder deze week rondging in Brazilië. Volgens The Telegraph zou Antony overwegen om een Ajax-vertrek te forceren, omdat hij Manchester United als een forse stap hogerop ziet.

Ronaldo
Dan is er nog het geval-Cristiano Ronaldo: daar moet op één of andere manier een oplossing voorkomen, aldus The Athletic. Wat manager Erik ten Hag betreft, accepteert de 37-jarige Portugees dat hij onderdeel wordt van zijn roulatiesysteem. Gebeurt dat niet, dan moet Ronaldo vertrekken. Het aantal opties is echter gering. Deze zomer heeft alleen een club uit Saudi-Arabié een serieus voorstel gedaan.