Butez ambitieus bij Antwerp: Waarom geen parcours als Feyenoord?

Butez ambitieus bij Antwerp: "Waarom geen parcours als Feyenoord?"

24-08-2022 14:00 Laatste update: 14:15
4

Antwerp moet donderdag Basaksehir uitschakelen om de poules van de Conference League te halen. Jean Butez heeft vertrouwen in zijn team. De doelman droomt zelfs van een parcours zoals dat van Feyenoord vorig seizoen. 

"Ons eerste doel is de poules bereiken. Als dat lukt, is er inderdaad iets mogelijk", geeft Butez aan bij Het Laatste Nieuws. "Met de kwaliteit die we in huis hebben: waarom zouden we geen gelijkaardig parcours als Feyenoord (dat vorig seizoen de finale speelde en verloor tegen Rangers, red.) kunnen afleggen? Antwerp is intussen toch een club die respect afdwingt, in België en in Europa."

Butez wil alvast bijdragen aan dat succes. "We zijn aan het onderhandelen om mijn contract open te breken. Mijn makelaar is er mee bezig. Ach, ik durf denken dat we er wel uit gaan geraken. Geld is voor mij ook niet de enige bepalende factor. Ik wil in de eerste plaats spelen. En hier staat een prachtig project."

In de heenwedstrijd in Turkije speelde Antwerp 1-1 gelijk tegen Basaksehir. Almeida maakte toen nog de late gelijkmaker.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie