'Manchester United lijkt akkoord te hebben met nieuwe doelman na aanbieding'

'Manchester United lijkt akkoord te hebben met nieuwe doelman na aanbieding'

23-08-2022 11:30 Laatste update: 11:23
5

Volgens het Duitse Kicker is Manchester United in de running om doelman Kevin Trapp binnen te halen. De keeper van Eintracht Frankfurt zou openstaan voor een overstap naar Manchester.

United deed Trapp (32) al een aanbieding. Het zou gaan om een vierjarig contract en dat zou de doelman van Eintracht Frankfurt graag willen accepteren. Na zijn mislukt verblijf bij PSG hoopt Trapp alsnog te slagen bij een buitenlandse grootmacht.

"Manchester is een grote club, maar ik heb me er nog niet in verdiept", zei Trapp maandagavond nog bij een Sport Bild-gala in Hamburg. Frankfurt wil de Duitse international niet laten gaan. "Maar ik ben niet de laatste beslisser", zegt Frankfurt-trainer Oliver Glasner. "De bal ligt bij Kevin en de club. Uit sportief oogpunt hoop ik een geweldige keeper en fantastisch mens als hij natuurlijk graag te behouden. Hij is een groot rolmodel."

Na een rampzalige competitiestart wist Manchester United maandagavond Liverpool met 2-1 te verslaan. In tegenstelling tot Eintracht Frankfurt, dat in de Champions League speelt, komt United uit in de Europa League. Trapp moet op Old Trafford de concurrentiestrijd aangaan met David de Gea.