DONE DEAL: ‘Voorstelling Lamkel Zé bij KV Kortrijk op sociale media gespot'

DONE DEAL: ‘Voorstelling Lamkel Zé bij KV Kortrijk op sociale media gespot'

23-08-2022 09:29 Laatste update: 14:04
54

Blijft Didier Lamkel Zé dit seizoen in België spelen? KV Kortrijk staat klaar om hem in te lijven, weet Het Nieuwsblad. Zo komt er een einde aan de lange transfersaga van de Kameroener. 

Lamkel Zé maakte het de laatste jaren bont bij Antwerp, maar toch kon hij nog rekenen op enkele mooie aanbiedingen. Zo leek hij lange tijd op weg naar Omonia Nicosia in Cyprus, de Europese tegenstander van KAA Gent. Uiteindelijk weigerde hij daar zijn medische testen af te leggen.

Ook Ferencvaros uit Hongarije had interesse, maar dat spoor liep dood. KV Kortrijk zou nu aan het langste eind trekken voor een definitieve transfer van de Kameroener. Lamkel Zé wil zelf komen en Antwerp heeft ook al groen licht geven. De transfer lijkt dus in orde te komen, al weet je met Lamkel Zé natuurlijk nooit...

Update: Een filmpje op sociale media laat Didier Lamkel Zé met een KV Kortrijk-shirt zien. De Antwerp-aanvaller is ook gespot in een hotel in Kortrijk. Een transfer lijkt nu wel heel dichtbij te komen. Lamkel Zé volgt de club ook op sociale media.