Bizar gerucht kan de vuilbak in: 'Nainggolan verlaat Antwerp niet'

Bizar gerucht kan de vuilbak in: 'Nainggolan verlaat Antwerp niet'

22-08-2022 19:00 Laatste update: 23:24
16

Royal Antwerp FC kent een goed seizoensbegin en kan daarin rekenen op een sterke Radja Nainggolan. Dat kan echter van korte duur zijn, aldus een bizar gerucht uit Italië.  

Eerder klonk het al dat Nainggolan een terugkeer naar Italië zeker ziet zitten en dat wordt nu nog eens herhaald door La Repubblica. Volgens het Italiaanse medium heeft Nainggolan zich zelf aangeboden bij AS Roma.

De Romeinse club zag Georginio Wijnaldum afgelopen week namelijk nog uitvallen met een zware blessure en kan een nieuwe middenvelder goed gebruiken. Nainggolan hoopt die middenvelder te kunnen zijn en zo een terugkeer naar zijn oude liefde AS Roma te verwezenlijken.

Onder Mark van Bommel herleeft Nainggolan dit seizoen en wist hij al enkele goede prestaties bij elkaar te voetballen. De middenvelder zou zijn leven in Italië echter missen en hopen op een terugkeer, klinkt het in Italië. 

Update: Volgens Koen Frans van Gazet van Antwerpen moeten de Antwerp-fans zich geen zorgen maken. Nainggolan en zijn entourage ontkennen het verhaal over een terugkeer naar Italië. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie