'Club Brugge onderhandelt met Leicester City en gaat voor komst van Praet'

'Club Brugge onderhandelt met Leicester City en gaat voor komst van Praet'

22-08-2022 18:03 Laatste update: 18:04
98

Bij Club Brugge dreigt men afscheid te moeten nemen van Hans Vanaken, die hoopt op een transfer naar West Ham United. De landskampioen kan dus een nieuwe middenvelder goed gebruiken en denkt daarvoor aan een oude bekende: Dennis Praet.

Het Engelse The Daily Mail weet dat Club Brugge zich gemengd heeft in de strijd om de handtekening van Praet. Na een uitleenbeurt aan het Italiaanse Torino keerde Praet terug naar Leicester City, waar hij niet zeker is van een basisplek. De Engelse club staat ook niet weigerachtig tegenover een transfer.

Daar hoopt Club Brugge nu van te kunnen profiteren door de middenvelder deze zomer in huis te halen. Ook Torino onderhandelt al even over een nieuwe uitleenbeurt van Praet, al is er na weken onderhandelen nog steeds geen akkoord gevonden. Bij Club Brugge moet Praet het vertrek van Vanaken oplossen.

Praet speelde zeven jaar in de jeugdopleiding van KRC Genk alvorens richting RSC Anderlecht te trekken. Daar brak hij helemaal door en won hij onder andere vier keer de titel en de Gouden Schoen. Na avonturen in Italië bij Sampdoria en Torino en een Engels avontuur bij Leicester City kan de nu 28-jarige Praet terugkeren naar ons land.