‘Bestuur van Standard en Deila zaten aan tafel met Lamkel Zé’

‘Bestuur van Standard en Deila zaten aan tafel met Lamkel Zé’

22-08-2022 13:03 Laatste update: 12:14
10

Standard verloor zondag in eigen huis tegen Oud-Heverlee Leuven. De Rouches kunnen nog wat versterking gebruiken en coach Ronny Deila gaat op zoek. De club uit Luik staat momenteel op een veertiende plek in het klassement. 

Het bestuur van Standard is er zich bewust dat er momenteel te weinig kwaliteit in de kern van Standard rondloopt. Sudinfo meldt dat de club hard aan het werk is achter de schermen. Fergal Harkin, de sportief directeur van Standard, is er namelijk van overtuigd dat de club wat nieuw bloed nodig heeft. Met nog twee weken te gaan voor het einde van de mercato, volgt hij verschillende dossiers. Eén ervan betreft Didier Lamkel Ze.

Eind vorige week zou er contact gelegd zijn met de Kameroener. Harkin en Deila zouden een ontmoeting gehad hebben met Lamkel Zé. De vleugelspeler zou begin augustus een driejarig contract tekenen bij Omonia Nicosia, maar hij slaagde niet voor de medische keuring en verkoos in plaats daarvan de overstap naar het Hongaarse Ferencvaros.

Antwerp verzette zich tegen de deal en stuurde hun speler naar de U23's met wie hij dagelijks traint. De ontmoeting met Standard leverde echter niet veel op. In ieder geval is het dossier bij Standard in de ijskast gezet, ze vonden de transfersom iets te hoog voor een speler die in juni 2023 contractvrij is.