‘Uitblinkende Trossard kan langdurig contract bij Brighton tekenen’

‘Uitblinkende Trossard kan langdurig contract bij Brighton tekenen’

22-08-2022 07:27
6

Leandro Trossard (ex-KRC Genk) was afgelopen speeldag in de Premier League de uitblinker bij Brighton (0-2 vs West Ham) en Het Nieuwsblad meldt dat de Rode Duivel zich langdurig kan verbinden aan de Engelse club.

De 27-jarige Rode Duivel presteert goed bij Brighton, maar denkt niet aan een stap hogerop. Vorig seizoen was hij al één van de smaakmakers bij de Engelse club en die lijn lijkt hij dit seizoen gewoon door te trekken. Daarvoor kan hij nu worden beloond met een nieuw contract.

Trossard zijn contract loopt nog door tot het einde van dit seizoen en Brighton heeft nog een optie voor een extra jaar. De club wil zijn verbintenis echter openbreken om zo een blijk van vertrouwen te geven. Er zou lichte interesse zijn van andere club. “Maar Leandro zal niet vertrekken om zomaar te vertrekken”, liet makelaar Josy Comhair weten.

Het WK is een belangrijk doel. Trossard is basisspeler bij een sterk Brighton dat met een zeven op negen in de Premier League is begonnen. “Als hij al een overstap zou overwegen, dan moet het echt een aantrekkelijk project zijn, met garanties op speelminuten. Er komt een WK aan, het is voor Leandro cruciaal om ritme te behouden.”