'Man United wil opnieuw in Nederland shoppen: Antony en Gakpo hoog op de lijst'

'Man United wil opnieuw in Nederland shoppen: Antony en Gakpo hoog op de lijst'

21-08-2022 22:19

Manchester United wil naast Antony óók Cody Gakpo binnenhalen, meldt De Telegraaf. Daarbij geldt de PSV'er niet meer als alternatief. The Mancunians zetten hun zinnen op het binnenhalen van beide Eredivisie-spelers.

Gakpo is naar verluidt op de hoogte van de United-interesse, maar wil zich pas na de return tegen Rangers FC bezighouden met een eventuele transfer, klinkt het. Naar verluidt is United van plan om direct na de wedstrijd tegen de Schotten in actie te komen. Daarbij wordt binnen 48 uur duidelijk of Antony de stap naar Old Trafford maakt.

De Glazer-familie, de steenrijke eigenaren van de Engelse club, hebben volgens de ochtendkrant meer geld beschikbaar gesteld om de selectie te versterken. Toch kent United wel grenzen. Wanneer Ajax daadwerkelijk meer dan honderd miljoen euro verlangt, bestaat de kans dat de club doorschakelt naar een andere aanvaller.

De Amsterdammers wezen tachtig miljoen euro op Antony af, al is het naar verluidt zeker dat United met een nieuw bod terugkeert in Amsterdam. Over Gakpo wordt na woensdag gesproken op Old Trafford. Daarnaast heeft de Engelse grootmacht de komst van Frenkie de Jong nog niet opgegeven. Na de komst van Tyrell Malacia, Christian Eriksen, Lisandro Martínez en Casemiro wordt er in de laatste week van de transferperiode nog vuurwerk verwacht op Old Trafford.