Meijer scoort zijn eerste voor Club Brugge: Moeten elke wedstrijd winnen

Meijer scoort zijn eerste voor Club Brugge: "Moeten elke wedstrijd winnen"

21-08-2022 21:22 Laatste update: 21:29
5

Voor Bjorn Meijer werd het zondag een dag om niet snel te vergeten. De Nederlander scoorde een belangrijk doelpunt voor Club Brugge, zijn eerste, en zag een tweede doelpunt nog afgekeurd worden.

Even leek Meijer de wedstrijd helemaal in het voordeel van Club Brugge te besluiten door zijn tweede van de partij te scoren. Zover kwam het echter niet. "Ik wist niet dat het buitenspel was, anders zou ik daar niet zo staan springen. Dat was jammer, maar ik ben ook blij met mijn andere goal", reageert hij op de clubkanalen.

Club Brugge won uiteindelijk wel, maar kende toch een moeilijke tweede helft. Volgens Meijer had Blauw-Zwart het in de eerste helft nochtans al kunnen afmaken. "De overwinning had ruimer mogen zijn. De allerlaatste fase, het afwerken zelf, was echter niet goed", klinkt het.

Blauw-Zwart pakt nu een zes op zes. Nodig ook na enkele moeilijke weken."Wij als Club Brugge moeten als team elke wedstrijd winnen. Een reeks of een bepaald niveau halen. We hebben niet een hele goede wedstrijd gespeeld. Als we ons niveau halen, hoeven we nergens punten te laten liggen", besluit Meijer.