S16 houdt Beerschot op gelijkspel, Jong Genk in slot ten onder tegen Deinze

19-08-2022 22:50
31

In de Challenger League zijn er twee wedstrijden afgewerkt. Deinze won in het slot van Jong Genk (2-3) en S16, de jongerenploeg van Standard, speelde 2-2 gelijk tegen Beerschot.

Deinze kwam na acht minuten op voorsprong via van Landschoot, maar Godts maakte voor rust nog de 1-1. Deinze kwam na een uur spelen weer op voorsprong dankzij een doelpunt van Quintero, maar weer kwam Jong Genk langszij. Vijf minuten voor tijd scoorde Diawara. In de zevende minuut van de extra tijd zorgde Quintero alsnog voor de thuiszege van Deinze: 3-2.

S16 kwam vlak voor rust op voorsprong door een doelpunt van Kuavita. Vlak na rust kwam Beerschot op gelijke hoogte via Seydoux. Tien minuten voor tijd was het El Fanis die de thuisploeg weer op voorsprong kon brengen, maar vier minuten voor tijd was het Alhassan die de 2-2 eindstand vastlegde.