Engelse legende haalt uit naar Mbappé: Ik heb nog nooit een groter ego gezien

Engelse legende haalt uit naar Mbappé: "Ik heb nog nooit een groter ego gezien"

19 augustus - 12:45 Laatste update: 12:45
13

Volgens velen is Kylian Mbappé één van de beste voetballers ter wereld, maar zijn gedrag van de afgelopen tijd bij PSG roept veel vragen op. Wayne Rooney uitte kritiek op de manier waarop Mbappé zich gedraagt bij les Parisiens.

Dat Mbappé niet lekker in zijn vel zit, werd duidelijk tijdens de 5-2 zege van PSG op Montpellier. Hij miste een penalty, was aan het ruziën met Neymar, leek Lionel Messi een duwtje te geven en maakte veel misbaar toen hij de bal niet kreeg bij een Parijse tegenaanval. Het resultaat: Een hoop speculaties over de relatie tussen Mbappé en zijn teamgenoten. Een lesje in nederigheid zou niet verkeerd zijn, vindt Engels topschutter allertijden Wayne Rooney.

Met name het duwtje tegen Messi, waarvan de beelden viraal gingen, kan volgens Rooney niet. "Een 23-jarige die Messi duwt… Ik heb nog nooit in mijn leven een groter ego gezien", liet Rooney optekenen door Depar Sports. "Iemand moet Mbappé eraan herinneren dat Messi op zijn 23ste al vier keer de Ballon d'Or had gewonnen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie