De Laet blikt terug op gelijkspel in Istanboel: Dat was niet evident

De Laet blikt terug op gelijkspel in Istanboel: "Dat was niet evident"

19 augustus - 09:15
0

Een 1-1-gelijkspel: Dat is het resultaat waarmee Antwerp terugkeert uit Istanboel. Op 25 augustus kan The Great Old de klas klaren op de Bosuil en zich kwalificeren voor de Conference League-groepsfase, zo wist ook Ritchie De Laet.

Volgens De Laet is de 1-1 een correcte uitslag. Het was voor Antwerp wat puzzelen voorafgaand aan de wedstrijd tegen Istanbul Basaksehir. "We zitten momenteel zonder al te veel wingers en er moest vanalles last-minute aangepast worden. Dat was niet evident" zo werd De Laet geciteerd door Sporza.

Antwerp kwam na 54 minuten op achterstand en volgens De Laet was het moeilijk om die achterstand om te draaien aangezien er heel wat verdedigend ingestelde spelers op het veld stonden. "De trainer heeft enkele belangrijke wissels gedaan en we wisten dat die ene kans nog zou volgen." En zo geschiedde: Dinis Almeida kopte na 88 minuten raak.

De Laet en co kunnen zich nu beginnen opmaken voor de terugwedstrijd in Antwerpen. "Volgende week gaan we alles geven", concludeerde Ritchie De Laet.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie