'Chelsea gunt verdediger speeltijd, maar wil niet verkopen en kijkt naar huurdeal'

'Chelsea gunt verdediger speeltijd, maar wil niet verkopen en kijkt naar huurdeal'

18 augustus - 23:03
0

Chelsea FC gaat op zoek naar mogelijkheden om Trevoh Chalobah te verhuren. The Blues willen de 23-jarige centrale verdediger graag speeltijd geven, maar met de komst van Kalidou Koulibaly is er weinig plek voor de jongeling. 

Dat schrijft The Athletic. Chelsea onderhoudt een goede band met de speler en wil ook meer speeltijd kunnen bieden. Meerdere clubs uit de Premer League en Serie A zijn geïnteresseerd in Chalobah, maar in Londen is men niet van plan permanent afscheid te nemen van de verdediger. De club bekijkt nu de opties om de speler te verhuren. Volgens de krant wil de speler alleen naar het buitenland verhuizen voor een club die in Europa op het hoogste niveau actief is. 

Het contract van Chalobah loopt door tot 2026 en Chelsea gelooft nog altijd in het kunnen van de verdediger. De band tussen manager Thomas Tuchel en Chalobah is sterk en de verwachting is dat het wel goedkomt met de uit Sierra Leone afkomstige speler. Chelsea eist wel dat er geen optie tot koop wordt bedongen op de speler, die uit de eigen jeugdopleiding komt en in het verleden al werd verhuurd aan Ipswich Town, Huddersfield en FC Lorient. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie