Weiler (ex-Anderlecht) over Young Boys: Kunnen RSCA schrik aanjagen

Weiler (ex-Anderlecht) over Young Boys: "Kunnen RSCA schrik aanjagen"

18-08-2022 14:45 Laatste update: 14:46
1

Welke link heeft RSC Anderlecht met Zwitserland: Met Rene Weiler had het tussen 2016 en 2017 een Zwitserse trainer en om zich voor de Conference League-groepsfase te plaatsen moet het voorbij een Zwitserse tegenstander. Weiler legde Young Boys in de weegschaal voorafgaand aan de heenwedstrijd.

"Anderlecht blijft ondanks moeilijke jaren een topclub, maar toch is Young Boys Bern het enige team dat hen schrik kan aanjagen", zei Weiler. De ex-trainer van Paars-Wit omschreef Young Boys als een stevige ploeg zonder echte sterren. "Ze verloren dit seizoen nog geen enkele keer. Het wordt een heel uitdagende match voor Anderlecht”, citeerde Het Nieuwsblad Weiler.

In 2017 loodste Weiler Anderlecht nog naar de landstitel. Young Boys Bern zijn alvast goed begonnen om dit seizoen de Zwitserse titel te pakken. Na vijf speeldagen staat Young Boys eerste in de Zwitserse competitie. Het won drie keer, speelde twee keer gelijk en kreeg slechts één goal tegen. Ook Anderlecht kende een goede competitiestart: Een negen op twaalf nadat het enkel uitschoof tegen Cercle Brugge.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie