'Manchester United wil shoppen bij Real Madrid en legt 70 miljoen euro klaar'

'Manchester United wil shoppen bij Real Madrid en legt 70 miljoen euro klaar'

18-08-2022 14:00
2

Manchester United wil Casemiro naar Old Trafford halen. Volgens BBC en The Athletic kan de Real-middenvelder over het kanaal een van de grootverdieners worden.

Manchester United gaat een bod van omgerekend 71 miljoen euro neerleggen bij Real Madrid voor Casemiro. Eerder werd al duidelijk dat de witten uit Madrid bereid zijn mee te denken met de Braziliaan en dus ligt de bal bij bij Casemiro. De Braziliaan heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot onmisbare pion op het middenveld bij Real. Volgens diverse media staat hij ervoor open om naar Old Trafford te gaan. United is van plan Casemiro te overtuigen, door hem een van de best betaalde spelers van de club te maken.

Casemiro draagt sinds 2013 het witte shirt van Real Madrid en kwam er tot dusver in 336 officiële wedstrijden in actie, waarin hij 31 keer scoorde. Bij United geldt de controlerende middenvelder als alternatief voor Frenkie de Jong en Adrien Rabiot. De Jong wil namelijk bij FC Barcelona blijven, terwijl de salariseisen van Rabiot te hoog liggen volgens Manchester United. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie