OFFICIEEL: Na sterke prestatie tegen Union legt Rangers sterkhouder langer vast

OFFICIEEL: Na sterke prestatie tegen Union legt Rangers sterkhouder langer vast

17-08-2022 22:38
0

James Tavernier heeft zijn contract verlengt bij Rangers FC, meldt de club via zijn officiële kanalen. De Engelse aanvoerder blijft trouw aan de Schotse grootmacht en heeft bijgetekend voor langere termijn.

Het contract van Tavernier liep tot de zomer van 2024. Rangers maakt niet bekend voor hoeveel seizoenen de dertigjarige rechtervleugelverdediger heeft bijgetekend op Ibrox. De Engelsman is één van de sterkhouders in de ploeg van Giovanni van Bronckhorst. Hij speelde tot op heden al 353 wedstrijden voor Rangers, waarin hij 85 keer scoorde en 109 assists leverde. Een indrukwekkend moyenne voor een rechtsback. Ook tegen Union SG scoorde Tavernier.

Tavernier is erg content met zijn contractverlenging en het vertrouwen dat Rangers hem geeft. "Ik wil hier gewoon meer jaren doorbrengen en nu heb ik die zekerheid. Het is zo'n geweldige plek om te voetballen en ik kan niet wachten om te zien wat de komende jaren gaan brengen", zegt de aanvoerder van Rangers, die niet lang hoefde na te denken over de keuze om zijn contract te verlengen. "Ik ben hier gesetteld en mijn gezien ook, dus het was een no-brainer om bij te tekenen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie