OFFICIEEL: Roef ziet uitstekende prestaties beloond met verbeterde deal bij Gent

OFFICIEEL: Roef ziet uitstekende prestaties beloond met verbeterde deal bij Gent

17 augustus - 17:29
12

KAA Gent heeft er alle vertrouwen in dat Davy Roef de juiste man is om het doel te wachten tijdens de komende jaren. Uit onderhandelingen met (de entourage van) de keeper is een nieuwe overeenkomst uit de bus gekomen.

Via haar officiële kanalen kondigt Gent het nieuws rond Roef aan. De 28-jarige Antwerpenaar ziet zijn overeenkomst in de Ghelamco Arena verlengd tot medio 2025. Ongetwijfeld gaat daar ook een salarisverhoging mee gepaard, al communiceert de club daar uiteraard niet over. In de zomer van 2020 streek Roef neer in Gent.

In eerste instantie speelde de doelman vooral tweede viool, maar afgelopen winter veranderde dat volledig. Toen concurrent Sinan Bolat aan een transferspelletje begon, aarzelde Hein Vanhaezebrouck niet om zijn doublure een kans te geven. Roef ontgoochelde niet, reeg de clean sheets aan elkaar en vervulde ook een sleutelrol in de bekerwinst van Gent.

Ook in het nieuwe seizoen is Roef de nummer één onder de Gentse dwarsligger, al viel hij tijdens de eerste speeldagen enkele keren op met een weifelende ingreep. Die hebben het bestuur en Vanhaezebrouck evenwel niet aan het twijfelen gebracht. Mogelijk gaan De Buffalo's in de slotdagen van de zomermercato wel nog op zoek naar een concurrent voor Roef.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie