'Vertonghen denkt na over transfer, Engelse én Belgische clubs volgen situatie op'

'Vertonghen denkt na over transfer, Engelse én Belgische clubs volgen situatie op'

17 augustus - 16:00
21

Het is nog niet het seizoen van Jan Vertonghen voorlopig. In zijn eerste jaar bij SL Benfica was de recordinternational een vaste waarde, maar onder nieuwe trainer Roger Schmidt zat hij al vier opeenvolgende wedstrijden op de bank. Dat begint ook bij hem zelf te knagen.

Volgens Het Nieuwsblad denkt Vertonghen momenteel na over een mogelijk vertrek uit Lissabon. Aangezien de zomermercato nog maar twee weken open is én het WK in Qatar om de hoek loert, doet de ervaren verdediger er best aan om een wijze keuze te maken. Tot dusver kwam hij niet verder dan één schamel minuutje als invaller. Dat moet absoluut veranderen met het oog op het WK.

Nu Benfica met een perfecte twaalf op twaalf aan de nieuwe competitie begonnen is, ligt een verbetering van zijn situatie niet meteen in het verschiet. En dus lonkt misschien nog wel een uitgaande transfer. Enkele Engelse clubs liggen alvast op de loer, maar ook meerdere Belgische topclubs zouden Vertonghen in het achterhoofd halen. Met Toby Alderweireld keerde deze zomer al een maatje van bij de Rode Duivels terug naar zijn vaderland.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie