Opvallende keuze: 'Denayer laat Valencia staan en pakt koffer voor Saoedi-Arabië'

Opvallende keuze: 'Denayer laat Valencia staan en pakt koffer voor Saoedi-Arabië'

17-08-2022 15:14
51

Jason Denayer staat op het punt om een opvallende wending aan zijn sportieve loopbaan te geven. Naar verluidt heeft de Rode Duivel zich laten overhalen om voor Al-Nasr te kiezen, een topclub uit Saoedi-Arabië.

Volgens Rudy Galetti, Italiaans journalist voor onder meer Sky Sports, heeft Denayer na lang wikken en wegen de knoop doorgehakt. Verrassend genoeg wordt Saoedi-Arabië zijn bestemming. Ondanks interesse van FC Torino en Valencia FC is de verdediger gezwicht voor de oliedollars uit de woestijn. Bij Al-Nasr zou Denayer een jaarsalaris van 3,5 miljoen euro opstrijken. Hij tekent er voor twee jaar.

Financieel doet Denayer dus een uitstekende zaak na zijn transfervrij vertrek bij Olympique Lyon, maar op sportief vlak zet hij ontegensprekelijk een stap terug. Al-Nasr mag dan wel de negenvoudige Saoedische kampioen zijn, het niveau in dat land ligt nu niet meteen bijster hoog. Hoe dan ook maakt Denayer een gewaagde keuze, met het WK in Qatar in het achterhoofd. Dat gaat midden november al van start.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie