Ploegmaats genieten van Lukaku: Hij is nog meer vastberaden dan de vorige keer

Ploegmaats genieten van Lukaku: "Hij is nog meer vastberaden dan de vorige keer"

17-08-2022 15:03
7

Romelu Lukaku is zijn tweede ambtstermijn bij Internazionale met verve begonnen. Al na zo'n 80 seconden vond hij het net tegen Lecce, al duurde het tot de blessuretijd van de tweede helft alvorens izjn ploeg de drie punten kon veiligstellen (1-2). De verwachtingen rond Lukaku liggen in Milaan alvast torenhoog.

Dat blijkt bijvoorbeeld uit de woorden van Matteo Darmian, vleugelverdediger bij Inter. "Hij brandt van verlangen en hij is vastberaden, hij heeft zoveel zin om het goed te doen", probeert de Italiaan in het hoofd van Lukaku te kijken bij Sport Mediaset.

Vervolgens gaat Darmian nog een stapje verder. "We hebben hem opnieuw teruggevonden zoals hij ons verlaten heeft, maar eigenlijk nog meer vastberaden", voegt hij eraan toe. Ook in zijn vorige periode bij Inter, tussen 2019 en 2021, waren Lukaku en Darmian ploeggenoten.

De volgende afspraak voor Lukaku en co volgt deze zaterdag, wanneer de eerste thuiswedstrijd uit de nieuwe Serie A op het programma staat. Dan komt La Spezia over de vloer.