Nieuwe poging met Mauve TV, ook Eleven Sports van de partij bij Anderlecht

Nieuwe poging met Mauve TV, ook Eleven Sports van de partij bij Anderlecht

17 augustus - 12:57
7

RSC Anderlecht neemt het donderdag op tegen Young Boys Bern. Voor de fans die niet kunnen meereizen naar Zwitserland is er goed nieuws. De match zal immers op twee verschillende manieren te bekijken zijn in ons land.

Ten eerste is het er Mauve TV waarop Young Boys – Anderlecht te zien zal zijn. Sinds dit seizoen heeft Anderlecht haar eigen platform (tegen betaling) om matchen uit te zenden. Tot nu toe maakte Mauve TV evenwel geen al te beste beurt. Veel gebruikers hadden problemen met Mauve TV. Tegen Paide Linnameeskond was het zo erg dat Anderlecht uiteindelijk besliste om de match gratis te streamen via YouTube.

Volgens Sudinfo pakt Anderlecht het tegen Young anders aan. Een halfuur voor de match krijgen personen die Mauve TV hebben een url doorgestuurd. Als ze die volgen, komen ze op een YouTube-link uit, waarop de match te volgen zal zijn. Men zal opnieuw voor tweetalig commentaar zorgen.

Daarnaast zal ook Play Sports de match van donderdag uitzenden. Voor de heenwedstrijd gidst presentator Bart Raes vanaf 18u45, samen met analisten Bob Peeters, Tomasz Radzinski en Olivier Deschacht, de kijker vanuit een gloednieuwe studio. Ook de terugwedstrijd in het Lotto Park op donderdag 25 augustus is live te bekijken op Play Sports.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie