Neville richt zich tot Ronaldo: 'Sta nu op en spreek, United verkeert in crisis'

Neville richt zich tot Ronaldo: 'Sta nu op en spreek, United verkeert in crisis'

17-08-2022 12:00
0

Gary Neville heeft een duidelijke oproep gedaan aan Cristiano Ronaldo. De Portugees zegt dat hij over twee weken 'de waarheid' gaat vertellen, maar Neville vindt dat hij dat nu meteen moet doen.

Ronaldo liet recent op Instagram weten dat hij 'over een paar weken' de waarheid zal vertellen, als hij geïnterviewd wordt. Volgens de aanvaller worden er veel dingen over hem gezegd en geschreven die niet waar zijn. Die uitspraak was voor Manchester United-icoon Neville reden om een tweet de wereld in te slingeren.

'Waarom moet de beste speler aller tijden twee weken wachten om de fans van Manchester United de waarheid te vertellen?', vraagt de analist zich openlijk af. 'Sta nu op en spreek. De club verkeert in een crisis en heeft leiders nodig. Ronaldo is de enige die deze situatie bij zijn nekvel kan grijpen.'

Er is deze transferwindow veel te doen geweest om Ronaldo. De 37-jarige superster heeft een vertrekwens, maar speelt nog altijd in Manchester. Ondertussen zou Ronaldo intern irritatie wekken met zijn gedrag.

'

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie