Kompany na nieuw puntenverlies: Geen van mijn spelers wil dat, dat weet ik zeker

Kompany na nieuw puntenverlies: "Geen van mijn spelers wil dat, dat weet ik zeker"

17 augustus - 11:45
30

Ex-RSC Anderlecht-trainer Vincent Kompany speelde dinsdag met Burnley FC in eigen huis 1-1 gelijk tegen Hull City. Na vier speeldagen tellen Kompany en de zijnen vier punten, wat niet de verhoopte start is voor Burnley. De Engelse club deelde de reactie van Kompany op haar webstek.

"Het eindproduct is het moeilijkste deel van het spel, en in onze positie zal het afhangen van het aantal kansen dat we creëren", liet Kompany optekenen die stelde dat zijn team genoeg kansen creërde tegen Hull, maar Burnley scoorde uiteindelijk maar één keer. "Er zitten meer goals in dit team", aldus Kompany die aangaf dat hij aan zijn spelers gevraagd heeft hoe vaak ze de afgelopen vier wedstrijden voor het andere team hadden willen spelen. "Geen van mijn spelers zal dat gewild hebben, daar ben ik zeker van."

Tegen Hull City stonden ex-Anderlecht-spelers Taylor Harwoord-Bellis en Josh Cullen een hele wedstrijd tussen de lijnen. Ex-Standard-speler Samuel Bastien stond ook aan de aftrap maar werd na 67 minuten gewisseld. Manuel Benson, die Antwerp verliet voor Burnley, zat nog niet in de selectie van Kompany. Op speeldag 5 speelt Burnley opnieuw thuis, deze keer tegen Blackpool FC.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie