Turks gerucht: 'Galatasaray heeft interesse in Hazard'

Turks gerucht: 'Galatasaray heeft interesse in Hazard'

17-08-2022 11:20 Laatste update: 11:49
14

Eden Hazard en Dries Mertens samen aan de aftrap in het shirt van Galatasaray, het zou zomaar kunnen. Volgens verschillende Turkse media, waaronder CNN Türk, zou de clubleiding van Galatasaray van plan zijn om Hazard en zijn entourage te contacteren.

Galatasaray eindigde vorig seizoen op een erg teleurstellende dertiende plaats in de Turkse Süper Lig. Dat wil men in het geel-rode deel van Istanboel niet meer laten gebeuren en daarom wordt de portefeuille stevig opengetrokken voor nieuwe spelers. Haris Seferovic, Lucas Torreira en Rode Duivel Dries Mertens tekenden deze zomer al voor Gala, dat volgens CNN Türk nu ook op Eden Hazard mikt.

'Galatasaray, dat bezig is met een kostenonderzoek, zal aankloppen bij Real Madrid', wist CNN Türk. Welk bedrag de Turkse club zou over hebben voor Hazard is nog niet duidelijk. Ook dit seizoen lijkt Eden Hazard niet op het voorplan van Real-trainer Carlo Ancelotti te staan. Met het oog op speelminuten voor het WK, zou er nu een kans komen bij Galatasaray.