Op menselijk vlak heeft Felice een streepje voor bij Anderlecht

"Op menselijk vlak heeft Felice een streepje voor bij Anderlecht"

17 augustus - 09:16
14

Anderlecht is onder Felice Mazzu begonnen met een 9 op 12. Philippe Albert wacht wel nog op een echte test voor zijn ex-club, vooral dan op defensief vlak. 

"Het programma van Anderlecht is zwaar, met twee wedstrijden tegen Young Boys en eentje tegen Union", aldus Albert bij RTBF. "Tegen STVV was de collectieve kracht opvallend. De spelers waren zeer betrokken. Dat is de hand van Felice Mazzu. Op offensief vlak heb ik geen twijfels, maar als Anderlecht onder druk komt moeten ze opletten met Michael Murillo en Francis Amuzu, die geen defensieve reflexen heeft."

Volgens Albert kiest Mazzu voor een meer menselijke aanpak. "Er is een beeld van Felice die op de rug van Esposito springt na een goal, een speler die hij had gepasseerd. Op menselijk vlak heeft Felice een streepje voor. Ik ben overtuigd dat er bij Anderlecht iets beweegt op dat vlak sinds de komst van Mazzu."

Anderlecht speelde normaal gezien komend weekend tegen KAA Gent, maar die wedstrijd is verplaatst om beide teams te helpen in de Europese competities. 1 september is de nieuwe datum. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie