Gomez bedankt Kompany na overstap naar Man City: Een rolmodel voor ons

Gomez bedankt Kompany na overstap naar Man City: "Een rolmodel voor ons"

16 augustus - 21:03
1

Een droom werd deze zomer werkelijkheid voor Sergio Gomez, die binnenkort in het shirt van Manchester City te zien zal zijn. Onder Vincent Kompany brak de Spanjaard vorig seizoen helemaal door bij RSC Anderlecht en zijn ex-coach heeft hem ook geholpen met zijn transfer richting The Citizens.

In een interview op de clubkanalen onthult Gomez dat hij ook Kompany heeft gesproken over zijn transfer richting Man City. "Hij was erg blij voor me, hij vertelde me dat dit een enorme stap in mijn carrière zou zijn en dat ik de juiste beslissing nam door hierheen te komen", aldus Gomez.

De Spanjaard is Kompany ook nog steeds dankbaar om hem uit te spelen als linksachter, waar hij uiteindelijk helemaal ontbolsterde en zich in de kijker speelde van Man City. "Ik zal Vincent altijd dankbaar zijn voor de kans. Ik speel nog steeds als linksback en ik geniet er echt van", klinkt het.

Afsluiten deed hij dan ook met lof voor de huidige coach van Burnley FC. "Het was een eer om voor hem te mogen spelen, want ik was een City-fan toen ik een kind was en Kompany was de aanvoerder. Een rolmodel voor ons allemaal. Ik zal altijd dankbaar zijn om met hem te hebben gewerkt", besluit Gomez.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie