Wellenreuther denkt niet aan terugkeer naar Anderlecht: 'Lange tijd bij Feyenoord'

Wellenreuther denkt niet aan terugkeer naar Anderlecht: 'Lange tijd bij Feyenoord'

16-08-2022 20:04
3

Als het aan Timon Wellenreuther ligt blijft de samenwerking met Feyenoord niet beperkt tot één seizoen. De Rotterdammers huren de 26-jarige doelman één seizoen van Anderlecht, maar bedongen tevens een optie tot koop.

Wellenreuther is bekend met de Eredivisie, aangezien hij ruim honderd duels keepte voor Willem II. "Ik ben blij om nu weer naar een grote club te gaan", zegt de Duitser tegen Feyenoord TV. "Willem II was een heel fijne club, ik heb mijzelf daar kunnen laten zien. Dat was ook het plan voor mij: om mezelf te laten zien in Nederland."

Wellenreuther weet dat Justin Bijlow de eerste keus is in De Kuip, maar hij ziet zijn toekomst bij Feyenoord zonnig in. "Ik wil een lange tijd voor Feyenoord uitkomen. Ik wil wedstrijden in De Kuip spelen. Ik heb al in dit stadion gespeeld, maar dat was tegen Feyenoord. Nu hoor ik bij Feyenoord en dat maakt me blij en het voelt fantastisch."

Wellenreuther kwam in paars-witte loondienst tot 27 wedstrijden waarin hij elf keer zijn netten schoon wist te houden. Hij heeft nog een contract tot medio 2024 bij de Brusselaars

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie