'Manchester United op zoek naar vervanger voor Ronaldo, Atletico weigert'

'Manchester United op zoek naar vervanger voor Ronaldo, Atletico weigert'

16-08-2022 16:38
3

Manchester United heeft opnieuw aangeklopt bij Atlético Madrid in de zoektocht naar een nieuwe spits. Ditmaal niet voor Álvaro Morata, maar voor Matheus Cunha. De Braziliaan heeft echter geen zin in een avontuur op Old Trafford en ook Atlético zelf wil de speler behouden. 

Dat schrijft Mundo Deportivo. De relatie tussen United en Cristiano Ronaldo lijkt niet te verbeteren en The Red Devils zijn naarstig op zoek naar versterkingen in de spitspositie. Met nog twee weken te gaan op de transfermarkt heeft Erik ten Hag niet veel tijd om nog aan grote onderhandelingen te gaan beginnen. United meldde zich al voor Morata, maar kreeg nul op het rekest. De club heeft ook geïnformeerd voor de Braziliaanse spits en heeft zelfs een bedrag van vijftig miljoen euro genoemd. 

Atlético heeft dat bod echter van tafel geveegd en ook Cunha zelf is blij met zijn huidige club. Cunha werd in 2021 voor ruim 25 miljoen euro overgenomen van Hertha BSC en kent in Morata een stevige concurrent bij Los Colchoneros. De 23-jarige spits zag Morata in de seizoensouverture twee keer scoren tegen Getafe CF en mocht zelf maar tien minuten meespelen. Trainer Diego Simeone stelde na afloop dat het "jammer was dat we Cunha maar tien minuten speeltijd konden geven" en wil de Braziliaan graag voor de toekomst behouden. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie