Gheysens blijft niet investeren om buiten de prijzen te vallen

"Gheysens blijft niet investeren om buiten de prijzen te vallen"

16 augustus - 15:29 Laatste update: 15:29
24

Antwerp heeft de laatste jaren een metamorfose doorgemaakt. Dat ziet ook Alex Czerniatynski, ex-Rode Duivel en icoon van Antwerp. Hij hoopt wel dat voorzitter Paul Gheysens geduld heeft met de club. 

"Het gaat er veel professioneler aan toe", aldus Czerniatynski bij Humo. "Maar geef het nog twee jaar. Als ze dan nog geen kampioen geworden zijn, wil ik het weleens zien. Gheysens blijft niet investeren om buiten de prijzen te vallen. Als je Alderweireld haalt, is dat maar met één doel: kampioen worden. Staat Antwerp in december pas vierde in de stand, zal hij nóg spelers halen."

Czerniatynski volgt het alvast op de voet. Hij zakt nog geregeld af naar de Bosuil. "Mijn laatste keer was Antwerp – Club Brugge tijdens de play-offs van vorig seizoen. Handtekeningen uitgedeeld, foto’s gemaakt met de fans. Eerlijk, ik vind dat plezant. Het wil zeggen dat je toch iets hebt betekend."

Czerniatynski won in 1992 de Beker van België met Antwerp en haalde in 1993 de finale van Europacup II. Die verloor Antwerp uiteindelijk van AC Parma. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie