Antwerp bevestigt gesprekken met Butez: “Die verlopen constructief”

Antwerp bevestigt gesprekken met Butez: “Die verlopen constructief”

16-08-2022 13:44 Laatste update: 16-08-2022 13:44
11

Jean Butez hoopt op een verbeterd contract bij Antwerp. Dat bevestigt ook zijn makelaar Patrick De Vlamynck. Aan een vertrek denkt Butez evenwel nog niet.

"Jean speelt nog altijd aan de voorwaarden van toen hij bij Antwerp tekende, maar zijn status en de ambities van de club zijn intussen wel veranderd", aldus De Vlamynck bij Het Laatste Nieuws. "Eigenlijk hoort daar een verbeterde overeenkomst bij. We hebben al eens aan tafel gezeten en eerstdaags volgen er nieuwe gesprekken."

Een transfer is voorlopig nog niet aan de orde. "Jean gaat alleszins niet verhuizen om ergens anders tweede keeper te worden. Bovendien heeft Antwerp best een hoge prijs op Jean geplakt. We snappen dat wel, maar hopen dat er dan ook een financiële opwaardering voor Jean zelf uit de bus kan komen", besluit zijn makelaar nog.

Butez speelde zondag nog een sleutelrol tegen Eupen. In de blessuretijd hield hij met een schitterende redding de 0-1 op het scorebord voor Antwerp. 

Update: Ook Antwerp bevestigt dat er een verbeterd contract voor Jean Butez zit aan te komen. CEO Sven Jaecques sprak met Het Nieuwsblad. “Die gesprekken verlopen constructief”, klinkt het duidelijk.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie