Frustrerend dat Anderlecht bij de jeugd niet in Largie geloofde

"Frustrerend dat Anderlecht bij de jeugd niet in Largie geloofde"

16 augustus - 13:00
26

Largie Ramazani heeft zich zondag kunnen tonen bij UD Almeria. Hij scoorde tegen het grote Real Madrid. Zijn voormalige jeugdcoördinator Marc Van Ransbeeck is dan ook bijzonder tevreden. 

Ramazani speelde in de jeugd bij Anderlecht, maar vertrok op zijn twaalfde naar Charlton Athletic. "Anderlecht zette meer in op Yari Verschaeren en Evangelos Patoulidis Largie was soms maar derde keus", aldus Van Ransbeeck bij Het Laatste Nieuws. "Maar in mijn ogen maakte Largie in de onderbouw het meeste indruk naast Musonda junior."

Van Ransbeeck had dan ook op meer kansen gehoopt voor Ramazani. "Largie was heel sterk man-tegen-man en voetbalde erg onvoorspelbaar. Ongelooflijk wat hij allemaal uit zijn mouw schudde. Dat is toch wat mijn frustratie: ik heb zeventien jaar lang dag en nacht gewerkt voor Anderlecht, maar heb veel goede spelers jong zien vertrekken. In Mangala geloofden ze niet, Mertens was te klein,..."

Ramazani is al aan zijn derde seizoen bezig in Almeria. Vorig seizoen scoorde hij acht doelpunten in de Segunda Division. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie