Debutant Di Maria overtuigt en helpt Juventus aan ruime winst tegen Sassuolo

Debutant Di Maria overtuigt en helpt Juventus aan ruime winst tegen Sassuolo

15 augustus - 22:42
1

Juventus is het nieuwe Serie A-seizoen uitstekend begonnen. De Oude Dame trof in eigen huis Sassuolo en dat leverde geen problemen op: 3-0.

Bij Juventus begon Gleison Bremer achterin in de basis. Voorin begon nieuweling Ángel Di María, die transfervrij overkwam van Paris Saint-Germain, aan de aftrap. Sassuolo deed het met Kristian Thorstvedt (ex-KRC Genk) op het middenveld. De thuisploeg controleerde, al kwam Sassuolo halverwege de eerste helft beter in de wedstrijd. Uitgerekend Di María luisterde zijn officiële debuut op met een treffer. De Argentijn promoveerde een voorzet van de linkerkant met een drop-kick tot doelpunt.

Daarna was het woord aan Dusan Vlahovic. De Serviër legde vlak voor rust via de penaltystip aan voor zijn eerste van het seizoen. Zes minuten na rust bepaalde hij de stand op 3-0 en tekende hij voor zijn tweede van de avond. Daarmee was het verzet van Sassuolo definitief verbroken. Na een uur maakte voormalig FC Groningen-speler Filip Kostic zijn debuut voor Juve, maar de landgenoot van Vlahovic kon zijn eerste wedstrijd niet bekronen met een goal of assist.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie