OFFICIEEL: Eupen doet zaken bij Lorient en trekt spits Soumano aan

OFFICIEEL: Eupen doet zaken bij Lorient en trekt spits Soumano aan

16-08-2022 18:03 Laatste update: 16-08-2022 18:03
5

Bij KAS Eupen zag men deze zomer flink wat spelers vertrekken, maar bleven de echt grote versterkingen voorlopig uit. De club heeft de komende weken dus nog flink wat werk voor de boeg.

Eén van de nieuwe aanwinsten zou weleens Fabien Ourega kunnen worden. Het Franse Foot Mercato weet dat Eupen het vizier heeft gericht op Ourega, die momenteel in Litouwen uitkomt voor FK Zalgiris Vilnius. Daar was de 29-jarige ex-speler van Virton dit seizoen goed voor vier doelpunten en twee assists in 27 partijen.

Ourega is echter niet de enige speler die op de lijst van Eupen staat. L'Equipe geeft namelijk aan dat de Panda's deze zomer nog zaken kunnen doen met Lorient. De club hoopt dat Sambou Soumano op uitleenbasis te kunnen overnemen.

Ook KV Kortrijk toonde interesse in de 21-jarige spits Soumano, maar het is uiteindelijk toch Eupen geworden dat de strijd lijkt te gaan winnen.

Update: Inmiddels heeft Eupen de komst van Soumano ook officieel bekendgemaakt. Hij wordt voor één seizoen gehuurd van Lorient.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie