'RSC Anderlecht strijdt met buitenlandse clubs voor komst Rennes-talent Tchaouna'

'RSC Anderlecht strijdt met buitenlandse clubs voor komst Rennes-talent Tchaouna'

16 augustus - 07:20
11

RSC Anderlecht ziet Sergio Gomez binnenkort bij Manchester City tekenen en kan een nieuwe flank dus goed gebruiken. De voorbije weken werden al verschillende namen gelinkt aan de Brusselaars. Daar komt nu ook Loum Tchaouna bij.

Door het aanstaande vertrek van Gomez zoekt Anderlecht nog naar een extra optie op links. Bij Foot Mercato klinkt het dat Anderlecht daarvoor weleens zou kunnen aankloppen bij Stade Rennes. Bij de Franse ploeg speelt daar momenteel Tchaouna, die tijdelijk mag vertrekken.

De achttienjarige flankspeler wordt een grote toekomst voorspeld en mocht zelfs al debuteren voor het A-elftal van Rennes. De Franse club wil dan ook niet spreken van een definitieve transfer, maar sluit een uitleenbeurt niet uit.

Anderlecht toont alvast interesse om Tchaouna in huis te halen en hem als extra optie op de flank te gebruiken. Er is echter nog meer interesse, want in Spanje denken ook Cadiz en Tenerife aan de Fransman, terwijl ook FC Groningen en Dijon worden genoemd als mogelijke bestemmingen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie