Degryse geniet van Silva bij Anderlecht: Een attractie op onze velden

Degryse geniet van Silva bij Anderlecht: "Een attractie op onze velden"

15 augustus - 23:40
8

RSC Anderlecht zag afgelopen weekend Fabio Silva alweer uitblinken tegen STVV. De Portugees nam een glansrol op zich en hielp mee aan de 0-3 zege. Een nieuw goudhaantje voor paars-wit, oordeelt Marc Degryse.

Met vijf doelpunten in zes partijen kan Silva moeilijk beter doen bij Anderlecht. Degryse is onder de indruk en beseft dan ook maar al te goed dat het eindpunt van de Portugees zeker niet bij Anderlecht ligt. "Je weet nu al dat hij volgende zomer weer weg zal zijn. Laat ons er dus dan ook maar ten volle van genieten", klinkt het bij Het Laatste Nieuws.

Anderlecht had de voorbije jaren flink wat goede spitsen rondlopen, maar Silva maakte voorlopig het meeste indruk op Degryse. "Silva is de beste afwerker", gaat de analist verder. "Hij kan op verschillende manieren scoren. Daarbovenop is hij actiever dan pakweg Zirkzee. Fábio Silva is een attractie op onze velden."

Felice Mazzu bracht Silva voorlopig nog met mondjes maat, maar Degryse voorspelt dat Silva binnenkort niet meer weg te denken zal zijn uit de basis. "Ik denk zelfs dat hij op een bepaald moment zó goed zal zijn, dat ie onmisbaar wordt voor Anderlecht", besluit Degryse.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie