Wordt Sylla de nieuwe verdediger bij Club Brugge? Van niets of niemand schrik

Wordt Sylla de nieuwe verdediger bij Club Brugge? "Van niets of niemand schrik"

16 augustus - 08:20
10

Carl Hoefkens verraste afgelopen zondag bij Club Brugge opnieuw door de jonge Abakar Sylla een basisplek te gunnen. De amper negentienjarige Ivoriaan wist meteen te overtuigen en kreeg ook flink wat lof van coach Carl Hoefkens.

Na de partij had Hoefkens nog een flinke pluim voor de jonge Ivoriaan. "Hij heeft een zeer degelijke partij gespeeld, ik ken zijn kwaliteiten van vorig seizoen bij de beloften. Hij kan zeer goed voetballen, hij is een slimme en sterke verdediger, heeft ook van niks of niemand schrik", klinkt het bij Het Nieuwsblad.

Al ziet Hoefkens ook dat er voor Sylla nog wat werkpunten zijn om helemaal zeker te zijn van een basisplek. "Af en toe is er nog even de valkuil zoals bij die goal maar dan is het belangrijk om zijn vertrouwen niet te laten wegkwijnen door één zo’n mislukte actie", geeft de coach van Club Brugge aan.

De kans lijkt ook groot dat we de komende weken nog meer te zien gaan krijgen van Sylla. Voor Jack Hendry is het verhaal bij Club Brugge zo goed als afgelopen, terwijl Owen Otasowie nog niet wist te overtuigen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie