Vossen weet nog niet waar zijn toekomst ligt: Ik ben me ervan bewust

Vossen weet nog niet waar zijn toekomst ligt: "Ik ben me ervan bewust"

16 augustus - 19:23
6

De inmiddels 33-jarige Jelle Vossen blijft een belangrijke rol spelen bij Zulte Waregem en pikt wekelijks wel zijn doelpuntje mee. Of dat volgend seizoen ook nog zo zal zijn, is nog maar de vraag.

De ervaren spits gaat bij Essevee zijn laatste contractjaar in en weet dan ook nog niet waar zijn toekomst ligt. "Ik ben er me uiteraard wel van bewust, want het is al lang geleden dat ik nog ergens einde contract was", zegt Vossen aan Het Belang van Limburg.

Toch wil hij er zich momenteel nog niet te druk over maken. Goed presteren met Zulte Waregem blijft de eerste opdracht. "Ik ben nu vooral bezig met te zorgen dat ik klaar ben om in het weekend wedstrijden te spelen en het dan zo goed mogelijk te doen. Over wat de toekomst brengt, kan ik niet veel zeggen. We zullen wel zien", besluit hij.

Na vier partijen staat de teller van Vossen dit seizoen op één doelpunt en één assist. De vorige campagne was hij in de degradatiestrijd met achttien doelpunten in 32 partijen nog van onschatbare waarde voor Zulte Waregem.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie