'Verschaeren gaat ontploffen, de fans van Anderlecht gaan veel plezier beleven'

'Verschaeren gaat ontploffen, de fans van Anderlecht gaan veel plezier beleven'

16 augustus - 19:40
74

RSC Anderlecht hoopt dit seizoen nog beter te kunnen doen dan vorig jaar en rekent daarvoor op een sterke Yari Verschaeren. Het Anderlecht-talent moet paars-wit op zijn schouders nemen. Hoofd jeugdopleiding Jean Kindermans gelooft alvast in Verschaeren.

De nu 21-jarige Verschaeren kende mede door blessures enkele moeilijke periodes bij Anderlecht, maar krijgt nu volop het vertrouwen van Felice Mazzu. Met de nieuwe coach moet Verschaeren helemaal doorbreken en Kindermans gelooft ook dat dat gaat gebeuren.

"Ik durf te voorspellen dat Yari dit jaar echt gaat ontploffen, als hij geen blessure meer oploopt", klinkt het bij Radio Radzinski. "Dat was de afgelopen jaren een beetje zijn probleem, waardoor hij niet constant zijn beste niveau haalde. Ik denk dat dit het jaar van de definitieve doorbraak gaat worden", geeft Kindermans aan.

Het moment van Yari
"Ik denk dat hij de fans van Anderlecht dit jaar nog veel plezier gaat laten beleven", gaat het hoofd jeugdopleiding van Anderlecht verder. "Het is het moment voor Yari om zijn stempel te drukken bij Anderlecht. Hij staat ook heel dicht bij de nationale ploeg en wie weet gaat hij wel naar het WK", besluit hij.

Verschaeren heeft bij Anderlecht nog een contract tot medio 2024. Ondanks zijn belangrijkere rol zijn de statistieken van de middenvelder nog niet denderend te noemen. Na vijf partijen zit hij aan nul doelpunten en nul assists. De vorige campagne eindigde hij met negen doelpunten en acht assists na 45 partijen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie