Vormer steeds dichter bij Club Brugge-vertrek: 'Contact met buitenlandse ploegen'

Vormer steeds dichter bij Club Brugge-vertrek: 'Contact met buitenlandse ploegen'

15-08-2022 20:04
25

Het lijkt steeds waarschijnlijker dat we Ruud Vormer niet langer in een shirt van Club Brugge te zien gaan krijgen. De Nederlander zat afgelopen weekend niet in de selectie van Blauw-Zwart en kwam met een pittige reactie op Instagram. Inmiddels zoekt hij al naar een oplossing.

Geen selectie voor Vormer afgelopen weekend, waarna hij op Instagram reageerde. 'Ik kan helaas alleen maar accepteren dat ik buiten de selectie val', schrijf hij toen. 'Ik zal alles blijven geven en hoop het respect te krijgen dat ik verdien', klonk het.

De Nederlander weet al enkele weken dat hij mag vertrekken bij Club Brugge en dat werd hem met zijn niet-selectie nog eens duidelijk gemaakt. Volgens Het Laatste Nieuws is de kans alvast groot dat hij deze zomer toch nog andere oorden opzoekt.

Blauw-Zwart zal naar verluidt niet moeilijk doen over een vertrek, terwijl de entourage van Vormer inmiddels al contacten heeft met ploegen uit het buitenland. Van concrete onderhandelingen is er nog geen sprake, al lijkt er weinig twijfel over te bestaan dat Club Brugge binnenkort afscheid zal nemen van het Clubicoon.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie