Die ondergrens mag niet meer zo laag worden bij Anderlecht

"Die ondergrens mag niet meer zo laag worden bij Anderlecht"

15 augustus - 16:16 Laatste update: 15:29
12

Anderlecht is goed bezig in het nieuwe seizoen. Met een 9 op 12 mag het niet klagen, al weet Peter Vandenbempt dat de Europese confrontatie met Young Boys cruciaal wordt. 

"Anderlecht won bij Sint-Truiden met 0-3, nochtans altijd een moeilijke verplaatsing voor paars-wit", aldus Vandenbempt bij Sporza"Ook op het vernieuwde Stayen met kunstgras kon het maar drie van de voorbije tien wedstrijden winnen. Door de hitte kon STVV - zoals de coach opmerkte - minder energie dan gebruikelijk in zijn spel leggen. En dan bleek Anderlecht toch veruit over de beste voetballers te beschikken."

Anderlecht staat nu voor heel belangrijke weken. "Met die 9 op 12 en de Europese kwalificatie is de start van Felice Mazzu bij Anderlecht gewoon goed. Alleen die black-outs tegen Cercle Brugge en Paide Linnameeskond zijn tegelijkertijd een beetje verontrustend. Die ondergrens mag niet meer zo laag zijn. Hoe je het ook draait of keert: de komende anderhalve week gaat enorm bepalend zijn."

Anderlecht heeft alvast een duwtje in de rug gekregen van de Pro League. Het is volgend weekend vrij om zich optimaal voor te bereiden op het Europese duel. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie