UPDATE: 'Van Antwerp naar Beerschot, transfer van Matijas zo goed als rond'

UPDATE: 'Van Antwerp naar Beerschot, transfer van Matijas zo goed als rond'

15 augustus - 15:00 Laatste update: 15 augustus - 15:00
5

Antwerp gaat Davor Matijas aan Beerschot verkopenn. Dat weet Gazet Van Antwerpen. De Kroaat heeft geen uitzicht op speelminuten bij The Great Old. 

Matijas werd maandag al op het Kiel gespot om verder te onderhandelen. Twee jaar geleden stond hij nog tussen de palen in de bekerfinale, die Antwerp ook kon winnen van Club Brugge. In de afgelopen twee seizoenen speelde hij echter geen enkele minuut.

Matijas heeft nog één jaar contract bij Antwerp, maar mag weg bij een goede aanbieding. Die lijkt er nu te komen van Beerschot. Op het Kiel zoeken ze nog een extra doelman, want Wouter Biebauw is inmiddels gestopt. Mike Vanhamel is momenteel de eerste keuze in doel.

Update: Volgens Gazet van Antwerpen is er geen twijfel meer. Matijas verlaat de Bosuil en trekt naar het Kiel. Antwerp en Beerschot bereikten een akkoord over een transfer van de doelman. De Kroaat kan bij Beerschot een contract voor twee seizoenen plus optie voor nog twee seizoenen tekenen. Mike Vanhamel en Bill Lathouwers krijgen er dus een concurrent bij. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie