'Manchester United denkt aan Vardy om aanval te versterken'

'Manchester United denkt aan Vardy om aanval te versterken'

15-08-2022 13:09
6

Manchester United is in de zoektocht naar aanvallende versterking uitgekomen bij Jamie Vardy, melden Engelse media maandag. Ook Álvaro Morata en Raúl de Tomás worden genoemd.

Geen enkele spits is nog veilig voor Manchester United, dat wanhopig zoekt naar versterking voor de aanval. Morata (Atlético Madrid) staat op het lijstje en hetzelfde geldt voor De Tomas (Espanyol), maar óók Vardy is in beeld. Dat melden onder meer The Athletic en The Daily Mail.

Vardy (35) zou niet mogen vertrekken van Leicester City, maar het is de vraag wat de aanvaller zelf wil. De routinier is bezig aan zijn tiende seizoen in het King Power Stadium. Na het sensationele kampioenschap in 2016 wist hij belangstelling uit de Engelse top nog te weerstaan.

Manchester United bungelt onderaan de Premier League met nul punten. In de eerste twee wedstrijden, tegen Brighton & Hove Albion en Brentford FC, scoorde de ploeg van Erik ten Hag maar één keer en dat was een eigen goal. Cristiano Ronaldo staat nog steeds op de nominatie om te vertrekken.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie