Batshuayi spaart kritiek niet: Conte sprak zichzelf voortdurend tegen

Batshuayi spaart kritiek niet: "Conte sprak zichzelf voortdurend tegen"

15 augustus - 13:29
17

Michy Batshuayi lijkt door de achterdeur te vertrekken bij Chelsea. De Rode Duivel ligt er al sinds 2016 onder contract, maar versierde er nooit een basisplaats. Volgens Batshuayi liep het al van bij het begin mis. 

"Antonio Conte sprak zichzelf voortdurend tegen", aldus Batshuayi bij Sport/Voetbalmagazine. "Om te beginnen bij mijn aankomst. Hij riep me bij hem en legde zijn project uit. Hij wilde me in een tweemansvoorhoede naast Diego Costa laten spelen. Of ik dat geloofde? Natuurlijk, want Conte heeft heel zijn carrière al met twee aanvallers gespeeld. Behalve bij Chelsea met mij..."

Batshuayi had op meer kansen gehoopt. "Ik begrijp het niet. Ik weet zeker dat we samen een fantastisch seizoen zouden gespeeld hebben, maar goed, Chelsea is kampioen geworden dus wat kan ik zeggen? Kijk, dát zijn mijn frustraties. Maar gezien de club goed draait moet ik zwijgen. Anders ben ik de rotte appel, die alleen maar aan zichzelf denkt... De waarheid is dat ik me veel te vaak op mijn kop heb laten zitten."

Batshuayi stapelde de uitleenbeurten op. Hij speelde al op huurbasis bij Borussia Dortmund, Valencia, Crystal Palace en Besiktas. Hij zou deze zomer nog Fenerbahçe kunnen toevoegen aan dat lijstje. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie